Gale Reference Complete Koleksiyonu Deneme Erişimi

02 Ekim 2020, Cuma 191

Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşturulmuş olan Gale Reference Complete  koleksiyonu 31 Aralık 2020 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Erişim adresi : https://link.gale.com/apps/menu/grc?u=artvin

Şifre (gerekli durumlar icin):  info

Hakkında :  Gale Reference Complete 4 ana koleksiyon altında bir araya getirilmiş koleksiyonlar topluluğudur. Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşturulmuş olan Gale Reference Complete; tıp, mühendislik, tarih, politika, sosyoloji, felsefe, ekonomi, din ve benzeri birçok bilim dalına yönelik makaleleri, kitapları, arşiv malzemelerini ve haber kaynaklarını bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir koleksiyondur. Kullanımı kolay özellikler ve keşfe olanak sağlayan eşsiz arama araçları ile dünyanın önde gelen dergilerini, referans kaynaklarını, arşiv belgelerini, ansiklopedileri ve edebi kaynaklar erişiminize açılmıştır.

Archives Unbound Tarihin en önemli anlarını belgelendiren mikrofilm koleksiyonlarının dijitalleştirilmesiyle oluşturulmuş, her biri 5.000 ile 200.000  arasında sayfadan oluşan bu özel koleksiyonlar, araştırmacılara birincil kaynak olarak sunulmaktadır.Ozellikle Osmanlı Devleti, Türkiye Cumhuriyeti, Ortadoğu ve K Afrika hakkında diplomatik raporları sunmaktadır.

Academic OneFile + General OneFile +   InfoTrac Newsstand Fen bilimleri, teknoloji, sosyal bilimler, sanat, teoloji, edebiyat ve daha bir çok konuda içerik sunan akademik araştırma için tek bir yerden hızlı bir şekilde gerekli bilgiye ulaşabileceğiniz bir platformdur. 28.000 dergide 80.000.000 makale, haber, videoyu erişiminize sunmaktadır.

Gale Virtual Reference Library e-book Tüm disiplinlerde ihtiyaçlarınızı karşılayacak 1,700 başlık altında 4000 ciltlik ansiklopedi serisidir. Öğrenciler, araştırmacılar, profesyoneller ve genel okuyucuların ihtiyaçlarını hedefleyen E-Referans kitap koleksiyonudur. Türkçe arayüz, MP3 olarak dinleyebilme/indirebilme, atıf araçları ve daha birçok özelliği ile kullanıcı dostu kitap platformudur.

Gale Literary Sources 8 farklı edebiyat veritabanı 1,5 milyondan fazla elşstiriler, şiirler, oyun metinleri, yazar biyografileri, makaleler ve alıntılardan oluşan Batı Edebiyatı alanında çalışmalarınıza destek sağlayacak veritabanları serisidir.

Academic OneFile+ General OneFile+ News

Tüm Bölümlerinize hitap eder(28.000 fazla dergi, gazete, magazin)

Archives Unbound

Tarih ve Uluslararası İlişkiler(326 Başlık)

GVRL Ebook

Tüm Bölümlerinize hitap eder

Literature Sources

Batı Dilleri ve Edebiyatı (İngiliz, Alman, Fransız, Rus, Bulgar, Yunan, vb)

***Deneme erişimli tüm kaynaklara  -erişim süresince-  kütüphane web sayfamızda yer alan  https://kutuphane.artvin.edu.tr/deneme-erisimli-veritabanlari  adresinden erişebilirsiniz.