[Online Bilgi] IEEE NOW Foundations & Trends Technology eKitap Kütüphanesi Deneme Erişimi

13 Mayıs 2020, Çarşamba 82

IEEE NOW Foundations & Trends Technology eKitap Kütüphanesi,  30 Haziran 2020 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Hakkında: IEEE NOW Foundations & Trends Technology eKitap Kütüphanesi; mühendislik, enerji ve bilgisayar bilimlerinde ortaya çıkan konular hakkında en güncel bilgileri sunar. Her başlık, alandaki araştırma liderleri tarafından yazılan ve hakem değerlendirmesiyle onaylanan ortalama 150 sayfalık tek bir monograftan oluşur.

Özellikler ve faydalar:

• Her yıl 50+ yeni başlık eklenerek 525'in üzerinde başlığa erişim.

• Alanında uzmanlar tarafından kaleme alınan, gelişen teknolojiler hakkında en güncel bilgileri sağlar

• Scopus SJR'deki konuların ilk 10'unda çeşitli başlıklar bulunan yüksek kaliteli içerik

• Derin, güncel ders materyali ile ders kitaplarına ideal bir tamamlayıcı olarak hizmet eder

• En güncel konular; Derin Öğrenme, Robotik ve İnsan Bilgisayar Etkileşimi

Erişim Adresi: https://ieeexplore.ieee.org/xpl/nowpublishers

*Belirli sürelerle erişime açılan tüm kaynaklara erişim süresince kütüphane web sayfamızda yer alan "Deneme Erişimli Veritabanları" menüsünden erişebilirsiniz.