Turcademy Veritabanı Erişimi

11 Ocak 2019, Cuma 417

Turcademy veritabanı üniversitemiz erişimine açılmıştır.

Erişim adresi:  http://www.turcademy.com/ üzerinden veya kütüphane web sayfası online veritabanları sayfasından erişilebilir.

Turcademy, Türkiye Akademik Yayınlar Platformu ile; ülkemizde akademik yayıncılık alanında öncü olan Anı Yayıncılık, Gazi Kitabevi, Palme Yayıncılık, Pegem Akademi ve Seçkin Yayıncılık'a ait 3000'i aşkın Türkçe akademik kaynak elektronik ortamda kullanıcılarımıza sunulmaktadır. Doğa Bilimleri, Hukuk, Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarını kapsayan nitelikli dermesi ile Turcademy platformu; kullanıcılarına; öncü ve güvenilir yayınevlerinin sağlamış olduğu Türkçe akademik içeriği, kullanıcı dostu bir ara yüz ile sunmaktadır.

E-kitaplar ek bir sayfaya yönlendirileceği için pop-up blokesinin bu web sayfası için kaldırılması gerekebilir.

Kitap Listesi:

Muhammet KIZIL

Tel: 04662151021  Dahili Tel: 1040 mail: library@artvin.edu.tr / muhammetkizil@artvin.edu.tr