Vidobu Eğitim Veritabanı Erişimi

10 Ocak 2019, Perşembe 331

Vidobu Veritabanı Üniversitemiz erişime açılmıştır.

Erişim Linki: www.vidobu.com  veya kütüphane web sayfası online veritabanları alanından erişebilirsiniz.

Tamamen yerli üretimle, 10 kategoride 583 eğitim seti ve 11000 video.

• 7/24 izle-Öğren: İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
  • Sertifika: Tamamladığınız eğitimlere ait alacağınız katılım sertifikası ile eğitimlerinizi belgeleyebilirsiniz.
  • Uzman Eğitmenler: Sektörden özenle seçilen alanında uzman eğitmenlerle içerikleri izleyebilirsiniz.
  • Sürekli Güncel: Bilişim dünyasının hızına ayak uydurabilmeniz için, sürekli güncellenen içerikler.
  • Kontrol Paneli: Sisteme giriş yaptıktan sonra; en son izlediğiniz eğitimler, kazandığınız sertifikalar gibi bilgilere kolayca erişim.
  • Tüm Platformlardan Erişim: Hem bilgisayarınızdan, hem de tablet ve mobil cihazlarınızdan izleyebilirsiniz.
  • HD Kalitesinde: Tüm videoları HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Böylece eğitimlerdeki en ince ayrıntıları bile kaçırmayacaksınız.
  • Örnek Dosyalar: İzlediğiniz videolarda anlatılan örnekleri bilgisayarınıza indirip birebir çalışabilirsiniz.
  • Her Seviyede Eğitimler: Yeni başlayanlardan, profesyonel düzeyde kullanıcılara kadar herkese hitap eden geniş eğitim içeriği.

Off Campus özelliğini aktif ederek, kullanıcıların kampüs alanı dışından da  https://www.vidobu.com/edu/  linki  üzerinden üniversite mailleri aracılığı ile erişebilmeleri mümkündür.

Erişim Video Eğitim Kütüphanesi Tanıtım Broşür

E-posta:: muhammetkizil@artvin.edu.tr