Öğrencilerimizin E-posta Adresleri Hakkında Duyuru

03 Şubat 2021, Çarşamba 247

Değerli Öğrencilerimiz,

Kütüphanemizde bulunan yaklaşık 22 milyon elektronik yayına, uzaktan erişim sağlamak için dijital kütüphanemizi kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikle mobil cihazlarınızdan uzaktan erişim ayarlarının yapılması gerekmektedir. Bu ayarlar için @artvin.edu.tr uzantılı bir kurumsal e-postanızın olması gerekmektedir.  Ayrıca abonesi olduğumuz (Türkçe E-Kitap veritabanı olan Turcademy vb.)  bazı elektronik kaynaklarımıza erişim için kurumsal e-posta adresi ile üye girişi yapılması istenmektedir. Bu nedenlerle mutlaka bir kurumsal e-posta hesabınızın olması gerekmektedir.

ÖĞRENCİ KURUMSAL E-POSTA ADRESİ  İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

• Ön lisans ve lisans öğrencilerine ogrno@ogrenci.artvin.edu.tr şeklinde e-posta adresleri otomatik olarak açılmaktadır. Özellikle e-posta hesapları otomatik olarak açılmış olan önlisans ve lisans öğrencilerimizin ilk olarak "E-Posta İşlemleri" sayfasından, "Parolamı Unuttum" formunu kullanarak kendilerine şifre oluşturmaları gerekmektedir.
  • Yüksek lisans ve doktora öğrencileri ise www.artvin.edu.tr ana sayfamızdan "E-Posta İşlemleri" sayfasından başvuru yaparak e-posta adresi alabilirler.
  • Tüm öğrencilerimiz E-Posta hesaplarının parola işlemleri yine "E-Posta İşlemleri" sayfasından, "Parolamı Değiştir" veya "Parolamı Unuttum" formlarını kullanarak yapabilirler.