Öğrencilerimizin Kurumsal e-Posta Hesapları Hakkında Bilmesi Gerekenler

04 Mart 2021, Perşembe 1574

Değerli Öğrencilerimiz,

Kütüphanemizden erişim hakkı bulunan milyonlarca elektronik yayına, uzaktan erişim sağlayabilirsiniz. Bunun için sizden öncelikle, mobil cihazlarınızdan bir defaya mahsus olarak uzaktan erişim ayarlarının yapılması ve sonrasında "Turcademy "gibi bazı elektronik yayınlara tam metin erişim için kurumsal e-posta adresi ile üye girişi yapılması istenmektedir.  Bu ayarları yapabilmek için de her kullanıcının  @artvin.edu.tr uzantılı bir kurumsal e-posta adresinin olması gerekmektedir.  Henüz  aktif olarak kullanabileceğiniz bir kurumsal  e-posta adresiniz yoksa,  aşağıda belirtilen  bilgiler doğrultusunda edinebilir ve bu sayede yukarıda bahsedilen tüm kütüphane olanaklarıdan sorunsuzca faydalanabilirsiniz.

ÖĞRENCİ KURUMSAL E-POSTA ADRESİ HAKKINDA

1. Ön lisans ve lisans öğrencilerine [email protected] şeklinde e-posta adresleri otomatik olarak açılmaktadır. Özellikle e-posta hesapları otomatik olarak açılmış olan önlisans ve lisans öğrencilerimizin ilk olarak "E-Posta İşlemleri" sayfasından, "Parolamı Unuttum" formunu kullanarak kendilerine şifre oluşturmaları gerekmektedir.

2. Yüksek lisans ve doktora öğrencileri ise üniversitemiz  "E-Posta İşlemleri" sayfasından başvuru yaparak e-posta adresi alabilirler.

3. Tüm öğrencilerimiz E-Posta hesaplarının parola işlemleri yine "E-Posta İşlemleri" sayfasından, "Parolamı Değiştir" veya "Parolamı Unuttum" formlarını kullanarak yapabilirler.

Saygılarımızla...

Detaylı Bilgi ve Önerileriniz için:

Tel: 04662151021  Dahili Tel: 45 00 mail: [email protected][email protected]